Over Modde

 
 

UW GROOTHANDEL VOOR DE GEBOUWSCHIL

Een professioneel en gedreven team staat voor u klaar. Vakmannen met kennis van zaken die graag met u meedenken. Maatwerk is vakwerk. Iets wat we graag voor u toepassen. U geniet niet alleen van onze kennis, u proeft ook van onze passie. Modde. Altijd beschikbaar. Voor u!

4 PIJLERS

Modde specialiseert zich in alles wat te maken heeft met uw dak, gevelbekleding, zinkwerk en isolatie. Op die manier treft u bij ons een ongezien uitgebreid gamma aan, geniet u van expertise, vakmanschap en ervaring en vindt u altijd alles wat u zoekt.

U MERKT HET VERSCHIL

Vindt u het hier niet?
Dan vindt u het nergens. Heeft u dak-, gevel-, isolatie- of zinkmaterialen nodig? Dan is Modde uw specialist. Elke aannemer of handige doe-het-zelver haalt bij ons zijn hart op aan het immense gamma aan kwaliteitsvolle materialen.

Vestigingen
Dankzij onze zeven vestigingen in Heule, Merelbeke, Oostkamp, Doornik, Frameries, Nijvel en Aalst zijn we nooit ver uit uw buurt.

Persoonlijke aanpak
U geniet niet alleen van uitstekende kwaliteit, u krijgt de beste service, een snelle bediening en stipte levering. Wij houden van een persoonlijke aanpak. Zo kan u bij ons terecht voor, tijdens en na uw aankoop.

Altijd beschikbaar
Ons team staat altijd voor u klaar. Op de werkvloer krijgt u raad van specialisten in hun vak. Modde is makkelijk bereikbaar en beschikt over lange openingstijden. Ook telefonisch staan wij u graag bij. Bovendien kunt u 24/7 terecht op onze website. Neem zeker een kijkje in onze webshop, u vindt er vast de producten die u zoekt. ‘Altijd beschikbaar’ nemen we letterlijk. Voor u!

OMDAT UW TIJD KOSTBAAR IS

Neen, bij ons staat u niet in een lange wachtrij. Ons magazijn is zo praktisch ingedeeld dat u makkelijk en vlot wordt bediend. Telkens weer. Daarnaast vindt u er altijd wat u zoekt. Modde beschikt namelijk over een shuttledienst die de stock aanvult tussen zijn verschillende filialen. Dankzij een strikte opvolging van onze voorraden, garanderen wij dat wat u nodig hebt, aanwezig is!Modde Academy

Onze expertise is uw troef. U krijgt niet alleen advies en ondersteuning over de verschillende materialen en mogelijkheden, wij denken na over uw project. Zo bekomt u dé oplossing, helemaal op maat van al uw noden en wensen.

Toon opleidingen

Wij leveren tot op de werf

Onze chauffeurs brengen uw materiaal tot op de werf, op een veilige en uiterst professionele manier. Materialen die op voorraad zijn op 1 van onze vestigingen kunnen wij eerstdaags bij u leveren.

Meer informatie over onze leveringen

Vakkennis & service

Naast een enorme diversiteit aan kwaliteitsvolle bouwmaterialen, bieden wij u ook een ongeëvenaarde service! Wij werken met een goed opgeleid team om u zowel voor, tijdens als na uw aankoop te adviseren.

Brochures & Vakkennis