Zink, koper, lood en alu

Bouwaccessoires in zink, koper, lood en aluminium

Op zoek naar zinken dakgoten of een aluminium plaat om een bouwproject nauwkeurig af te werken? In ons ruim assortiment vind je zeker het montagemateriaal dat aan jouw wensen beantwoordt. Daarnaast leren we je ook graag iets bij in de Modde Academy. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop zink solderen?

Koperen of zinken dakgoten zijn zeer makkelijk verwerkbaar en geven een duurzaam resultaat. Deze flexibele, natuurlijke materialen nemen namelijk moeiteloos de gewenste vorm aan. De dakgoot kan je ook combineren met een tasseau dakbedekkingssysteem uit hetzelfde materiaal. Wil je toch producten uit zink, koper of lood onderling met elkaar verbinden? Dan is een soudure de ideale oplossing. Duurzaam lood op rol is ideaal om alle aansluitingen mooi af te werken. Voor zinken dakgoten vertrouwen wij onder andere op de Pluline systemen van VMZINC.

Zowel een standaard aluminium plaat als aluminium maatwerk zijn bij ons verkrijgbaar. Voor deze laatste optie snijden we de aluminium plaat graag in de gewenste afmetingen en kunnen we die ook afwerken in de kleur van je keuze. Iedere aluminium plaat is duurzaam en kan makkelijk verwerkt worden door de plooibaarheid. Ontdek onze ruime selectie in de webshop of kom langs in één van onze vestigingen voor het volledige aanbod en aluminium maatwerk!

Professionele klant? Login en bestel!