Gevel

Gevelbekleding: voor elk wat wils

Trespa bouwplaten, Koramic gevelbekleding, leistenen, Rockpanel Lines, Eternit gevelbekleding … Bij Modde vind je een zeer ruim assortiment gevelbekleding. Er is een oplossing voor elk budget en iedere bouwstijl. Uniek in ons aanbod is de gevelbekleding van Alucobond voor een high-end afwerking.

Eternit gevelbekleding is beschikbaar in heel wat verschillende uitvoeringen zoals de Equitone bouwplaten en het Cedral lattensysteem. Ook de Rockpanel Lines brengen een stijlvolle latstructuur op de gevel. Liever keramische tegels als afwerking? Opteer dan voor de kwalitatieve Koramic gevelbekleding. In ons aanbod vind je eveneens passende hulpstukken en toebehoren die de plaatsing van de gevelbekleding makkelijk maken.

Ontdek een mooie selectie gevelbekleding in de webshop of kom in één van onze vestigingen het volledige aanbod bouwplaten bekijken. We helpen je ook graag de bouwplannen optimaliseren via Ardis, een gespecialiseerd softwareprogramma om rechthoekige vormen uit te tekenen.

Daarnaast kan je in de Modde Academy diverse opleidingen volgen over onder andere Alucobond bouwplaten of algemene workshops over gevelbekleding. Kom dus zeker eens langs!

Professionele klant? Login en bestel!