Equitone-cedral

Unieke Eternit gevelbekleding

Eternit gevelbekleding is ideaal om te gebruiken in elk bouwproject: van renovatie tot nieuwbouw en van residentieel tot industrieel. Deze gevelbekleding wordt gemaakt uit duurzaam vezelcement, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Zowel Eternit Cedral, Eternit Cedral Board als Eternit Equitone zijn asbestvrij en beschikbaar in heel wat kleuren en uitvoeringen. Bovendien kan de Eternit gevelbekleding altijd op maat verzaagd worden om makkelijk te kunnen werken.

Eternit Cedral is een halfhard materiaal dat bestaat uit latten met een kliksysteem. Het biedt ook speciaal aangepaste onderdelen om bijvoorbeeld langs de dakrand te gebruiken. Een tweede optie is het Eternit Cedral Board dat als gevelplaat geplaatst wordt. Eternit Equitone is de derde mogelijkheid. Deze harde plaat is beschikbaar in tal van uitvoeringen zoals Textura, Natura of Picture met elk hun eigen structuur. Zo geef je met Eternit Equitone iedere gevel een unieke uitstraling.

Alle Eternit gevelbekleding vraagt een geventileerde plaatsing voor een energiezuinig resultaat. Bij Modde vind je trouwens ook specifieke toebehoren voor Eternit Cedral, Eternit Cedral Board en Eternit Equitone die de plaatsing makkelijk maken. Ben je op zoek naar een kwalitatief en gebruiksvriendelijk product? Dan is Eternit gevelbekleding ideaal! Ook de prijzen vallen heel goed mee. Shop ons aanbod via de webshop of kom langs in één van onze vestigingen om het volledige assortiment Eternit gevelbekleding te ontdekken!

Professionele klant? Login en bestel!

Bekijken als Lijst Rooster

50 van 570 producten

Aflopend sorteren
Pagina
Bekijken als Lijst Rooster

50 van 570 producten

Aflopend sorteren
Pagina