Trespa meteon - izeon - pura

Stijlvolle Trespa gevelbekleding

De Trespa gevelbekleding is er in verschillende uitvoeringen die inspelen op jouw voorkeuren en noden. Trespa Pura is een elegant lattensysteem, Trespa Izeon is een dunnere plaat (6 mm) en Trespa Meteon is de stevigere variant (8 tot 10 mm). Elke Trespa plaat bestaat uit verschillende lagen van op hout gebaseerde vezels, geïmpregneerd met thermohardende harsen. Het resultaat is de sterke en duurzame Trespa gevelbekleding.

Trespa Pura, Trespa Izeon en Trespa Meteon zijn beschikbaar in heel wat verschillende kleuren, maar ook diverse motieven en structuren zijn mogelijk. Bij Modde kan je dus altijd een Trespa plaat kopen die bij de bouwstijl van je woning past.

Trespa gevelbekleding wordt geventileerd geplaatst op een basisstructuur uit hout of metaal. Voor een vlotte plaatsing hebben we ook een ruim aanbod aan passende hulpstukken en accessoires. Ontdek ons veelzijdig assortiment Trespa gevelbekleding in de webshop of kom langs in één van onze vestigingen om Trespa platen te kopen mét advies!

Professionele klant? Login en bestel!

Bekijken als Lijst Rooster

29 van 29 producten

Aflopend sorteren
Bekijken als Lijst Rooster

29 van 29 producten

Aflopend sorteren