Dak

Altijd de passende dakbedekking

Bij Modde heb je de keuze uit heel wat verschillende soorten dakbedekking zoals roofing, kleipannen, betonpannen, metaalplaten, vezelcement, EPDM … Zo’n EPDM dakbedekking is opgebouwd uit een kunststof membraan dat erg duurzaam is. Deze dakbedekking wordt in platen geïnstalleerd waardoor het aantal naden beperkt is en het risico op lekkages dus veel lager ligt. Bovendien heeft EPDM dakbedekking een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

In onze groothandel vind je niet alleen dakbedekking voor platte en hellende daken, maar ook kwalitatief montage- en afwerkingsmateriaal om de dakbedekking tot in de puntjes af te werken. Van benodigdheden voor het onderdak tot hulpstukken voor de plaatsing van de dakbedekking in platen … alle toebehoren zijn zorgvuldig geselecteerd voor het beste resultaat! Wist je trouwens dat je in de Modde Academy zowel een initiatie als een cursus voor gevorderden kan volgen rond het plaatsen van EPDM dakbedekking?

Wil je spelen met licht? Kies dan bijvoorbeeld voor een lichtstraat of een koepel voor een plat dak. Een lichtkoepel staat garant voor een warme, natuurlijke lichtinval. Ook voor een Velux dakraam ben je bij ons aan het juiste adres.

In onze ruime en overzichtelijke webshop vind je makkelijk alles voor dakbedekking van gekende merken zoals Firestone, Edilians, IKO of Fero-V. Last van keuzestress of heb je hulp nodig bij het uitwerken van een legplan voor dakbedekking? Kom langs in één van onze vestigingen voor professioneel advies en ontdek er het volledige assortiment!

Professionele klant? Login en bestel!