Rockpanel - rockpanel lines

Een eigenzinnige gevel met Rockpanel

Rockpanel is een gecoate gevelbekledingsplaat die door zijn oneindig veel uitvoeringen bij heel wat bouwstijlen past. De Rockpanel gevelbekleding is gemaakt van minerale wolvlokken die onder hoge druk geperst worden, samen met een kleine hoeveelheid bindmiddel. De panelen zijn uiterst sterk en bovendien onbrandbaar. Rockpanel wordt niet alleen als gevelbekleding gebruikt, ook als dakoversteek biedt het een mooie afwerking van de woning.

Rockpanel plaatsen is heel eenvoudig. Door zijn buigzaamheid is dit duurzame materiaal de ideale gevelbekleding voor afgeronde geveldelen. Bij Modde kan je ook erkende hulpstukken van Rockpanel kopen die je helpen bij de installatie. Zo bekom je zeker het beste resultaat!

Je kan Rockpanel kopen in heel wat RAL-kleuren, al dan niet afgewerkt met een speciaal motief of een unieke structuur. Rockpanel is in twee standaardafmetingen (2500 x 1200 mm en 3050 x 1200 mm) en in verschillende diktes verkrijgbaar. Liever een latstructuur op de gevel? Opteer dan voor de Rockpanel Lines. Ontdek de uitstekende kwaliteit van Rockpanel aan een correcte prijs in onze webshop of kom langs in één van onze vestigingen voor professioneel advies!

Benieuwd naar alle voordelen van Rockpanel gevelpanelen?

Professionele klant? Login en bestel!

Bekijken als Lijst Rooster

50 van 117 producten

Aflopend sorteren
Pagina
Bekijken als Lijst Rooster

50 van 117 producten

Aflopend sorteren
Pagina