Elevate Plat Dak Oplossingen

Modde & Elevate, een sterk partnership

Rubbergard EPDM kan enkel geplaatst worden door dakdekkers die opgeleid en erkend zijn door Elevate. Modde Academy biedt als erkend opleidingscentrum trainingsprogramma's aan die alle aspecten van het EPDM daksysteem omvatten, van beginner tot gevorderd niveau. Maar daar stopt het niet. Onze dedicated Rubergard EPDM specialist ondersteunt u waar nodig: van begeleiding bij het opstellen van uw offertes tot de werf-opstart en begeleiding. Onze expertise staat garant voor een correcte en efficiënte opvolging van al jouw EPDM dakbedekking projecten. Bovendien is onze webshop 24/7 beschikbaar: click & collect of levering op de werf. We begeleiden je van A tot Z.

Werfopstart & begeleiding

Technische ondersteuning

Begeleiding bij offertes

Dakcontrole en expertise

Rubbergard EPDM aanbod
Rubbergard EPDM aanbod

Producten in de kijker


Rubbergard EPDM van Elevate, samen het dak van morgen uitrollen

Rubbergard EPDM is een éénlaags synthetisch rubberen waterdichtingsmembraan voor platte en licht hellende daken. In tegenstelling tot andere traditionele membranen op de markt, is er voor de installatie van Rubbergard EPDM geen open vlam nodig, waardoor de werkomstandigheden veiliger zijn. Dit éénlaagse membraan biedt een oplossing voor een lichtgewicht dakbedekking die snel en eenvoudig te plaatsen is. Het complete aanbod zorgt voor een oplossing voor al uw dakprojecten. Dankzij de groeiende markt en de lage investeringen, is Rubbergard EPDM van Elevate een winstgevende keuze. 

werfbegeleiding
werfbegeleiding
Onze Rubbergard EPDM experts helpen u op weg: uw werf wordt nauwkeurig opgemeten en verwerkt in een productieplan en legplan voor de plaatser. Efficiënter kan haast niet. Deze service bieden we standaard gratis aan bij bestelling van Rubbergard EPDM.

Bevestigingssystemen RubberGard EPDM van Elevate

Bent u van plan om een nieuwe dak te plaatsen of een bestaand dak te renoveren? Wilt u een al dan niet toegankelijk dak, een groen dak met vegetatie, een dat met zonnepanelen een blauw dak met waterretentie... ? De Rubbergard EPDM-daksystemen bieden verschillende installatiemogelijkheden om zo goed mogelijk aan de eisen van uw project te voldoen.

MECHANISCH BEVESTIGD (RMA) SYSTEEM

Lichtgewicht, niet-geperforeerd, mechanisch bevestigd systeem, ontwikkeld rond de QuickSeam RMA strip. De QuiSeam RMA strips worden op de ondergrond geplaatst en mechanisch bevestigd in de dakstructuur. Het membraan wordt vervolgens op deze zelfklevende strips gekleefd.

VOLLEDIG GELIJMD SYSTEEM

Het membraan wordt rechtstreeks op de ondergrond aangebracht met behulp van de Bonding Adhesive lijm.

Geballast systeem

Het membraan wordt losliggend op de ondergrond geplaatste en vervolgens op zijn plaats gehouden met behulp van een goedgekeurde laag ballast.


Meer info? Contacteer de Modde Elevate specialist.