Elevate


Volledige ondersteuning

Snelle & eenvoudige plaatsing

Bewezen kwaliteit

Volledig aanbod

Duurzaam

Elevate is wereldwijd een fabrikant van dakbedekkings- en waterdichtingssystemen op basis van rubber voor een uitgebreid spectrum aan toepassingen.

Elevate heeft de afgelopen decennia een stevige reputatie opgebouwd als fabrikant van EPDM rubbermembranen. Elevate EPDM membranen worden wereldwijd als de dakbedekking bij uitstek beschouwd voor de duurzame afdichting van licht hellende en platte daken. Zowel voor residentiële als commerciële en industriële gebouwen. Voor nieuwbouw én dakrenovatie. Dankzij hun ongekende duurzaamheid en flexibiliteit lenen ze zich tot heel diverse toepassingen.

Elevate EPDM Plat Dak Oplossingen

 

Rubbergard EPDM is een éénlaags synthetisch rubberen waterdichtingsmembraan voor platte en licht hellende daken. Dit éénlaagse membraan biedt een oplossing voor een lichtgewicht dakbedekking die snel en eenvoudig te plaatsen is. Het complete aanbod zorgt voor een oplossing voor al uw dakprojecten.

Elevate EPDM Stroken

 

De Elevate EPDM stroken die bij Modde in verschillende breedtes en diktes verkrijgbaar zijn, vormen de meest duurzame en betrouwbare oplossing om daken, ramen, deuren en dakgoten wind- en waterdicht te maken.

Elevate Realisaties

Realisatie Elevate Desselgem

Een Elevate opleiding volgen?
Een Elevate opleiding volgen?

Meer info? Contacteer de Modde Elevate specialist.