Elevate EPDM Rubbergard

Rubbergard EPDM als dakbedekking

Rubbergard EPDM van Elevate is een professioneel dakdichtingssysteem dat uitblinkt in duurzaamheid en kwaliteit. Naast EPDM, ontwikkelt Elevate ook de nodige accessoires en hulpmiddelen om het dak correct af te dichten. Rubbergard EPDM bestaat uit een kunststof membraan en is, mits correcte plaatsing, een beter alternatief voor roofing. Deze milieuvriendelijke EPDM met rubber gaat wel tot 60 jaar mee! Bovendien biedt Rubbergard EPDM een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

EPDM van Elevate kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Je kan het systeem mechanisch bevestigen of de Rubbergard EPDM deels of volledig met lijm vastmaken. Bij slechte weersomstandigheden is het af te raden om Rubbergard EPDM van Elevate te installeren. Omdat de plaatsing de juiste techniek vergt, laten we je in de Modde Academy graag kennis maken met dit type EPDM in rubber en leggen we je de installatietechnieken uit. Dakdekkers, schrijnwerkers en aannemers die al ervaring hebben met de Rubbergard EPDM van Elevate, bieden we een workshop voor gevorderden aan.

Wil je Rubbergard EPDM kopen? Bij ons heb je de keuze uit verschillende diktes, van 1,14 tot 1,52 mm. Bekijk het aanbod Rubbergard EPDM en accessoires in de webshop of kom langs in één van onze vestigingen voor professioneel advies.

Ontdek hier meer over Rubbergard EPDM van Elevate

Professionele klant? Login en bestel!

Bekijken als Lijst Rooster

50 van 160 producten

Aflopend sorteren
Pagina
Bekijken als Lijst Rooster

50 van 160 producten

Aflopend sorteren
Pagina