Cupa Pizarras - Natuurleien


Cupa Pizarras NatuurLeien: de natuurlijke keuze voor uw dak en gevel

Al eeuwenlang sieren leien daken en gevels. Dit eeuwenoude materiaal heeft zijn waarde bewezen en is vandaag nog steeds de beste keuze voor wie zijn woning wil beschermen en verfraaien.

 

Marktleider in natuurleien

 

Wist u dat 1 op 2 leien in de wereld van Cupa Pizarras is? Dat is niet zomaar, want al sinds 1892 produceren ze met passie en vakmanschap de beste natuurleien. Sinds de allereerste ontginning in 1892 heeft Cupa Pizarras zich toegewijd aan het verkennen van nieuwe markten en ontwikkelen van nieuwe productietechnieken. 

Kwaliteitsgarantie

 

De 20 Cupa Pizarras steengroeves in Spanje leveren de beste kwaliteit leisteen. In hun 24 fabrieken combineert Cupa Pizarras geavanceerde technologie met traditionele know-how om leien te produceren die onovertroffen zijn in kwaliteit en schoonheid.

100% Traceerbaarheid

 

De Cupa Pizarras leien ondergaan een grondige controle vanaf de ontginning tot aan de verwerking. Elke natuurlei wordt rechtstreeks verkregen uit eigen steengroeven, waardoor ze onderhevig zijn aan een streng kwaliteits- en milieubeheerbeleid en ons traceerbaarheidssysteem.


Waarom kiezen voor Cupa Pizarras natuurleien?

100% natuurlijk 

Leien zijn een natuurproduct, gemaakt van gesteen dat miljoenen jaren oud is.

Onvergelijkbaar sterk

Leien zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, vorst, en zelfs brand.

Uiterst duurzaam

Leien gaan een leven lang mee, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud of vervanging.


Cupa Pizarras - Producten in natuurlei

Leien daken

Het ultieme materiaal voor dakbedekking door de eeuwen heen. De natuurleien van Cupa Pizarras gaan meer dan 100 jaar mee en vragen om geen enkel onderhoud. Dat is vast de reden waarom de helft van 's werelds leien Cupa Pizarras natuurleien zijn.

Cupaclad - Verluchte gevel

Verfijnde, duurzame en makkelijk te installeren geventileerde gevelsystemen. Hedendaagse ontwerpen tot stand gebracht in samenwerking met Deense architecten, die de unieke eigenschappen van natuurleien volledig benutten.


Laat je inspireren


Modde: uw partner voor Cupa Pizarras leien

Op zoek naar de beste natuurleien voor uw dak? Modde is de verdeler van Cupa Pizarras in uw regio. We beschikken over een ruime voorraad leien, zodat u altijd de perfecte leien voor uw project kunt vinden. Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij de keuze van de juiste leien en om u te adviseren over de plaatsing ervan. We bieden u ook een uitstekende service, met een snelle levering.