Ontdek de nieuwe VMZINC® Black Collection

Tags: VMZINC
Gepubliceerd in: Product Nieuws
op 1 juni 2023
Ontdek de nieuwe VMZINC® Black Collection

VMZINC® introduceert met trots de Black Collection en creëert hiermee een opmerkelijke wereld van kleur die inspeelt op de actuele bouwtrends. 

De collectie bestaat uit 5 zwarttinten die tot recht komen in hedendaagse architectuur en mooi contrasteren met andere materialen. Met de slogan “Zinc is the new black” daagt VMZINC de dakwerker uit tijdloze zinkprojecten in de nieuwe tinten zwart te realiseren. 

De 5 karaktervolle oppervlakteaspecten zijn geschikt als dak- of gevelbekleding en voor alle gebouwtypes, nieuwbouw of renovatie:

•    Ink Black - intens gelakt zwart
•    Midnight Black – diep zwart
•    Grey PIGMENTO – zwart met grijstinten
•    Storm Grey PIGMENTO – zwart met roodtinten
•    Charcoal Blue PIGMENTO – zwart met blauwtintenDeze waaier van zwarttinten is gebaseerd op 5 nachtelijke hemels die elk een eigen sfeer oproepen, van een intens zwarte nacht tot een stormachtige nacht met roodtinten. De Black Collection is een moderne interpretatie van ANTHRA-ZINC® (antracietkleurig zink), het eerste oppervlakteaspect dat VMZINC in 1978 ontwikkelde, na het natuurlijke zink. De collectie wordt geproduceerd conform de Europese norm EN 988 en draagt het kwaliteitslabel PREMIUMZINC. 

De volledige collectie is vanaf nu te bestellen in onze filialen. 

Gerelateerde artikels