Alucobond

Modde is een erkend verdeler van ALUCOBOND® 

Of uw project nu een residentieel of openbaar gebouw is, een handelspand of kantoorgebouw, deze gevelplaten lenen zich voor elk gebouw en elke stijl.

Als erkend ALUCOBOND® dealer kan u in onze vestigingen in Heule, Merelbeke en Oostkamp terecht voor de aankoop en technisch advies over deze gevelplaten.

De mogelijkheden van Alucobond ontdekken? Laat je inspireren door onze referenties.


Wat is Alucobond?

De ALUCOBOND® gevelbekleding bestaat uit twee aluminium platen met tussenin een kern van kunststof, die het een enorme flexibiliteit geeft. Deze platen kunnen als geventileerd gevelsysteem geplaatst worden aan elk type gebouw. ALUCOBOND® biedt met zijn 13 kleurgroepen een eindeloze ontwerpvrijheid op technisch en esthetisch vlak.

Kenmerkend voor dit materiaal is zijn stabiliteit, vlakheid en weersbestendigheid. Door de composietstructuur kan ALUCOBOND® verschillende vormen aannemen, zonder zijn sterkte te verliezen, zelfs niet wanneer het blootgesteld wordt aan hoge temperaturen. Door zijn lage gewicht is het materiaal gemakkelijk te plaatsen.

Als erkend ALUCOBOND® dealer vindt u deze gevelplaten bij Modde in 4 verschillende kleuren. Andere kleuren en texturen zijn verkrijgbaar op aanvraag. Contacteer ons voor de beschikbaarheid en levertermijn.

Voordelen van Alucobond

  • Ultieme vlakheid
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Uitgebreid kleurengamma
  • Unieke uitstraling
  • Brandwerend
  • Vervormbaar
  • Stevig
  • UV-Bestendig
  • Weersbestendig
  • Licht

Alucobond is verkrijgbaar in:

ALUCOBOND® plus

2 aluminium platen van 0,5 mm dik, met een kern van mineraalgevulde polymeer (brandvertragend). Op stock in 4 kleuren bij Modde.

ALUCOBOND® A2

2 aluminium platen van 0,5 mm dik, met een kern van mineraalgevulde polymeerlijmen (niet brandbaar)

Telkens verkrijgbaar in vaste breedtes, lengtes tussen 2000 mm en 6800 mm (beschikbaarheid afhankelijk van aantal m2 /projectkleur)


Beschikbare kleuren en afwerkingen in Modde

Als erkend ALUCOBOND® dealer vindt u deze gevelplaten bij Modde in 4 verschillende kleuren.
Andere kleuren en texturen zijn verkrijgbaar op aanvraag. Contacteer ons voor de beschikbaarheid en levertermijn!

URBAN WINDOW GREY 361

URBAN TRAFFIC WHITE 360

URBAN JET BLACK 363

URBAN ANTHRACITE 362


Technische bijstand

Ons team staat u graag bij met uitleg over geventileerde gevelbekledingssystemen met ALUCOBOND®. Een zichtbare bevestiging gebeurt met schroeven of rivetten, een onzichtbare via verlijming. Modde beschikt bovendien over een gespecialiseerde afdeling voor al uw maat- en zaagwerk.

Raadpleeg onze technisch adviseur voor al uw vragen.


Boren, frezen en zagen bij Modde

Boren en frezen van de ALUCOBOND® gevelplaten is mogelijk in onze vestiging te Heule. Door in te frezen kunnen de platen tot hoeken geplooid worden. Ook zagen gebeurt met onze CNC-gestuurde zaagmachine.

Meer weten over de mogelijkheden van Alucobond? Contacteer ons hier.