Kennis & expertise

Met kennis van zaken

Onze productspecialisten zijn professionals die over de vereiste technische kennis beschikken in elk van onze productgroepen: dak, gevelbekleding, zinkwerk en isolatie. In onze 4 vestigingen treft u een vakman aan die u bij elke vraag bijstaat en te allen tijde het juiste product voor uw toepassing aanraadt.

Technische kennis & advies

Productspecialisten

Modde Academy

Werfbegeleiding

Persoonlijk contact

Modde Academy

Onze technische adviseurs worden op regelmatige basis bijgeschoold. Vandaar dat ze ook u een specifieke opleiding kunnen geven via onze Modde Academy. Wij zijn een erkend opleidingscentrum door het Fonds voor Vakopleiding in de Bouw (FVB). Volg opleidingen bij ons en ontvang een vergoeding voor uw arbeiders. Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina en ontdek op regelmatige basis specifieke tips en belangrijke weetjes!

Meer info

Opmeting en werfondersteuning

Modde beschikt over een softwareprogramma om uw uit te voeren project op te meten. Op de werf kunnen we zo alle gegevens eenvoudig opslaan. Deze worden nadien verwerkt in een productieplan en legplan voor de plaatser. Deze service wordt u aangeboden door Modde aan een vast tarief en is gratis bij bestelling. Ook tijdens het plaatsen kunt u rekenen op ondersteuning op de werf.


Stalen aanvragen

Wenst u een van onze producten te proberen? Vraag een gratis staal aan bij onze partners:

Premiezoeker

Indien u meer informatie wilt over premies die u of uw klant kunnen aanvragen als u een woning bouwt, verbouwt, huurt of koopt, dan kunt u terecht op Premiezoeker.

Isolatiepremies

Uitleg over isolatiepremies bestaan, die vindt u op de websites van de Vlaamse Overheid, namelijk premies voor muur- en vloerisolatie alsook Premies voor dakisolatie

Bekijk onze brochures

Neem onze brochures gerust eens door. U kunt ze hier downloaden.

Extra informatie nodig?

Contacteer onze specialisten!

Modde Heule

Modde Merelbeke

Modde Oostkamp

Modde Aalst