Firestone RubberGard

Firestone RubberGard™ EPDM FR (Fire Retardant) is een kunststoffolie uit volledig gevulkaniseerde rubber op basis van het terpolymeer ethyleen-propyleen-dieen. De onderste laag van de folie bestaat uit een standaard samenstelling terwijl de bovenste laag brandvertragende eigenschappen heeft.

Naar onze referenties

Erkend Firestone plaatser worden?

Cedral

Met Cedral sidings kies je voor een duurzaam en eigentijds materiaal. Geen wonder dat het dus vaak gekozen wordt bij renovaties om een mooi geheel te creëren tussen je nieuwe aanbouw, uitbouw of dakkapel en je bestaande woning. Maar wist je dat je ook een nieuwe woning volledig of gedeeltelijk van Cedral gevelstroken kan voorzien?

Naar onze referenties

Alucobond

Alucobond voor verluchte gevelbekledingssystemen combineert de aspecten van energie-efficiënt bouwen, zuinigheid en architecturale kwaliteit. De constructietechniek met gevelpanelen is geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten alsook voor dakconstructies en interieurtoepassingen.

Naar onze referenties

Ontdek hier meer over Alucobond


ECÔON

ECÔON-dakelementen zijn op maat gemaakte panelen die isolatie, kepers, onderdak en binnenafwerking combineren in één kwalitatief en performant all-in-one bouwconcept.

Naar onze referenties

Ontdek alle voordelen van ECÔON

Joris Ide

Plaatsingsgemak en uitstekende warmte-isolerende eigenschappen gaan zelden samen? Dan kent u het gamma geïsoleerde panelen van Joris Ide nog niet. Onmisbaar in een industriële, agrarische of residentiële omgeving.

Naar onze referenties

Rockpanel

Hoe groot of klein uw project ook is: nieuwbouw of renovatie, een complete gevel of toepassing rondom het dak: Rockpanel plaatmateriaal biedt de perfecte oplossing.

Naar onze referenties

Ontdek alle voordelen van Rockpanel