Epdm firestone rubbergard

Firestone EPDM als dakbedekking

Firestone EPDM is een professioneel dakdichtingssysteem dat uitblinkt in duurzaamheid en kwaliteit. Naast EPDM, ontwikkelt Firestone ook de nodige accessoires en hulpmiddelen om het dak correct af te dichten. Firestone EPDM bestaat uit een kunststof membraan en is, mits correcte plaatsing, een beter alternatief voor roofing. Deze milieuvriendelijke EPDM met rubber gaat wel tot 60 jaar mee! Bovendien biedt Firestone EPDM een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

EPDM van Firestone kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Je kan het systeem mechanisch bevestigen of de Firestone EPDM deels of volledig met lijm vastmaken. Bij slechte weersomstandigheden is het af te raden om Firestone EPDM te installeren. Omdat de plaatsing de juiste techniek vergt, laten we je in de Modde Academy graag kennis maken met dit type EPDM in rubber en leggen we je de installatietechnieken uit. Dakdekkers, schrijnwerkers en aannemers die al ervaring hebben met de EPDM van Firestone, bieden we een workshop voor gevorderden aan.

Wil je Firestone EPDM kopen? Bij ons heb je de keuze uit verschillende diktes, van 1,14 tot 1,52 mm. Bekijk het aanbod Firestone EPDM en accessoires in de webshop of kom langs in één van onze vestigingen voor professioneel advies.

Ontdek hier meer over Firestone EPDM

Professionele klant? Login en bestel!

Bekijken als Lijst Rooster

50 van 139 producten

Aflopend sorteren
Pagina
Bekijken als Lijst Rooster

50 van 139 producten

Aflopend sorteren
Pagina