Koramic actie 11+1

Tags: Koramic
Gepubliceerd in: Acties & Promoties
op 1 april 2024
Koramic actie 11+1

Ontvang 1 gratis rol ventilerende  ondervorst of loodvervanger bij  aankoop van 11 rollen. 

Koraflex  

Perfect hechtende loodvervanger in aluminium voor schouwafwerkingen en aansluitingen tegen opgaand metselwerk of tussen verschillende gebouwen. Beschikbaar in 5 kleuren: grijs,  rood, zwart, bruin en lichtgrijs.

Koraflex Plus

Universele, soepele loodvervanger vervaardigd uit duurzaam en UV-bestendig polyisobutyleen (PIB) voorzien van een wapeningsgaas in flexibel en vervormbaar aluminium met een volledig doorlopende butyllaag. Beschikbaar in 3 kleuren: zwart, rood en grijs.

Alu-Rol Extreme  & Flexi-Rol Extreme, met unieke kleefstrook

Ventilerende ondervorsten met een unieke rode kleefstrook die kleeft op benevelde ondergrond, ook bij temperaturen tot -5 C°.

Grafi-Rol

Ventilerende ondervorst met microperforaties bestaande uit fijn gegolfd lood, aan beide  zijden voorzien van een acrylaatcoating.  
Deze is toepasbaar onder zowel de vorsten  als de noordbomen. 

Quick-Fix Extreme, met unieke kleefstrook

De oplossing om vorsten en noordbomen zonder sluiting droog te plaatsen. Deze ventilerende ondervorst bestaat uit een fijn gegolfde, micro-geperforeerde aluminiumrol voorzien van een acrylaatcoating waarop een niet-geperforeerde dekrol in aluminium vastgemaakt is. Die schermt de microperforaties af tegen water. Met een unieke rode kleefstrook die kleeft op benevelde ondergrond, ook bij temperaturen tot -5° C. 

Deze actie is geldig voor bestellingen van 01/04 tot en met 15/05/2024. Niet combineerbaar met andere acties en/of kortingen, noch met andere producten.

Gerelateerde artikels